Op dit moment zijn er 102 recepten in 10 categorieën!

Laatste Recepten
U moet Flash geďnstalleerd hebben om deze header te zien!
Rabarber anijsdessert: Datum Toegevoegd: 17 Jul 2012
In Categorie: Dessert
Ingrediënten

500 gram rabarber (gestoofd tot moes en afgekoeld)
50 gr suiker en 2 volle eetl gestampte muisjes
150 gr mascarpone
2 eieren, gesplitst
1 eetl kirsch
4 anijssterren

Bereidings Instructies

Klop de eigelen met de suiker en de gestampte muisjes tot een bleek mengsel. Voeg dan de mascarpone en de kirsch toe. Klop de eiwitten tot er zachte pieken ontstaan en spatel dit voorzichtig door het mascarponemengsel. Vul 8 wijnglazen met afwisselend een schep rabarber en de mascarpone. Tot serveren koel bewaren en daarna versieren met een anijsster bovenop (niet eetbaar).
Bon appétit!

Recept Afbeeldingen - Beweeg de cursor om de afbeeldingen te scrollen als er meerdere zijn:

Dit recept heeft momenteel 0 afbeeldingen.

Reacties bezoekers (0):

Dit recept heeft momenteel 0 reacties. Voeg je eigen reactie toe in de rechter menu.

 

Recepten Links:

Stel een vraag over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie

Beoordeel dit recept:
  • Momenteel 2.08/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Beoordeling: 2.1/5 (38 stemmen uitgebracht)

Reageer op dit recept:

Voor spam preventie, voer code in: Code:

Ga naar categorie:

Andere recepten in deze categorie:

Paris Brest Supreme au Moka (6-8 personen) Charlotte Russe met grapefruits Rabarber/gembercrumble (6 personen) Gembermuffins (10-14 stuks)

- Recept Hits - 001713

 

 


 

Dank u, uw commentaar is toegevoegd!
U kunt dit venster sluiten en de hoofdpagina vernieuwen.