Op dit moment zijn er 102 recepten in 10 categorieën!
Laatste Recepten1/2 bloemkool in roosjes
3 aardappelen
1 grote courgette
2 uien
150 gr spekjes
2 knoflooktenen
Bekertje crème fraîche
1/2 Reblochonkaas
Peper, zout en nootmuskaat
Warm de oven voor op 175 graden. Was de aardappelen, laat de schil erom en snij in blokjes van 2 x 2 cm. Snijd de bloemkool in roosjes.
Breng de aardappelstukjes aan de kook in gezouten water en doe als ze koken nog 5 minuten de bloemkoolroosjes erbij. Afgieten. Bak in een ruime koekenpan de spekjes aan met de gesnipperde ui en de knoflook erbij. Was ondertussen de courgette en snijd hem in blokjes. Als de uitjes glazig zijn, doe je de courgette erbij. Laat een paar minuten pruttelen. Doe de afgegoten bloemkool en aardappelen er nu ook bij, plus een flinke snuf versgemalen peper en een snufje nootmuskaat. Doe het geheel in een ovenschaal en leg de in de lengte doorgesneden platte Reblochonkaas met de kaaskant naar beneden op de groenten. Zet een half uur in de oven. De kaas zal uit de korst smelten en zich door de groenten mengen. Als hij klaar is en je de schaal uit de oven haalt, kun je de twee lege kaaskorsten eraf halen en weggooien. Direct serveren met sla.
Bonne appétit!
Dit recept heeft momenteel 0 afbeeldingen.
Dit recept heeft momenteel 0 reacties. Voeg je eigen reactie toe in de rechter menu.
Stel een vraag over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie
Beoordeel dit recept: Reageer op dit recept:
Voor spam preventie, voer code in:
Code:
Andere recepten in deze categorie:
Gevulde (bol) courgettes Witlofgratin met kaas en salami (4 personen) Winterratatouille (4 personen) Biefstuk met gesmolten Livarotkaas Lasagne van gerookte zalm, tomaat en spinazie
Dank u, uw commentaar is toegevoegd!
U kunt dit venster sluiten en de hoofdpagina vernieuwen.