Op dit moment zijn er 102 recepten in 10 categorieën!

 
U moet Flash geïnstalleerd hebben om deze header te zien!
Gazpacho (8 kleine glaasjes): Datum Toegevoegd: 24 Aug 2013
In Categorie: Voorgerecht
Ingrediënten

500 gr tomaten, ontveld, in stukken en van zaadjes ontdaan
1 groene papariuka en grote stukken
1 komkommer, geschild, zaadjes eruit, in stukken
500 ml tomatensap
1 ui, gepeld en in stukken
zout en peper
2 tenen knoflook, gehakt
1 witte boterham zonder korst, in stukken
2 eetl olijfolie
1 eetl rode wijnazijn
2 eetl tomatenpuree

Bereidings Instructies

Doe alle ingredienten in een blender en maal tot zeer fijn. Proef of hij nog verder op smaak gebracht dient te worden. Houd er rekening mee dat de smaken nog verder op elkaar inwerken. Zet een paar uur in koelkast om hem echt koud te kunnen serveren. Serveer hem in kleine glaasjes (teveel is niet lekker) met eventueel een samosa (hartig bladerdeegflapje) of stokbroodje met pesto.
Bon appetit!

Recept Afbeeldingen - Beweeg de cursor om de afbeeldingen te scrollen als er meerdere zijn:

Dit recept heeft momenteel 0 afbeeldingen.

Reacties bezoekers (0):

Dit recept heeft momenteel 0 reacties. Voeg je eigen reactie toe in de rechter menu.

 

Recepten Links:

Stel een vraag over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie

Beoordeel dit recept:
  • Momenteel 2.18/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Beoordeling: 2.2/5 (39 stemmen uitgebracht)

Reageer op dit recept:

Voor spam preventie, voer code in: Code:

Ga naar categorie:

Andere recepten in deze categorie:

Voorgerechtje van courgette en schapekaas Terrine van groenten en mozzarella Glaasje met boursin/geroosterde paprikamengsel (4-6 personen) Tomatentaartje met geitenkaas (4 personen) Knapperige courgetteflapjes met boursin (filodeeg) 16 stuks

- Recept Hits - 001395

 

 


 

Dank u, uw commentaar is toegevoegd!
U kunt dit venster sluiten en de hoofdpagina vernieuwen.