Op dit moment zijn er 102 recepten in 10 categorieën!
500 gr tomaten, ontveld, in stukken en van zaadjes ontdaan
1 groene papariuka en grote stukken
1 komkommer, geschild, zaadjes eruit, in stukken
500 ml tomatensap
1 ui, gepeld en in stukken
zout en peper
2 tenen knoflook, gehakt
1 witte boterham zonder korst, in stukken
2 eetl olijfolie
1 eetl rode wijnazijn
2 eetl tomatenpuree
Doe alle ingredienten in een blender en maal tot zeer fijn. Proef of hij nog verder op smaak gebracht dient te worden. Houd er rekening mee dat de smaken nog verder op elkaar inwerken. Zet een paar uur in koelkast om hem echt koud te kunnen serveren. Serveer hem in kleine glaasjes (teveel is niet lekker) met eventueel een samosa (hartig bladerdeegflapje) of stokbroodje met pesto.
Bon appetit!
Dit recept heeft momenteel 0 afbeeldingen.
Dit recept heeft momenteel 0 reacties. Voeg je eigen reactie toe in de rechter menu.
Stel een vraag over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie
Beoordeel dit recept: Reageer op dit recept:
Voor spam preventie, voer code in:
Code:
Andere recepten in deze categorie:
Voorgerechtje van courgette en schapekaas Terrine van groenten en mozzarella Glaasje met boursin/geroosterde paprikamengsel (4-6 personen) Tomatentaartje met geitenkaas (4 personen) Knapperige courgetteflapjes met boursin (filodeeg) 16 stuks
Dank u, uw commentaar is toegevoegd!
U kunt dit venster sluiten en de hoofdpagina vernieuwen.