Op dit moment zijn er 102 recepten in 10 categorieën!
Laatste Recepten1 rol hartige taartdeeg
500 gr verse zalm (of diepvries en ontdooid)
500 gr verse spinazie (of diepvries)
1 ui, fijngehakt
zout en peper
1 eetl dragon
1 eetl olie of klontje boter
4 eieren, gewassen en uitgelekt
30 ml slagroom
pakje boursin
Bekleed een bakvorm met het deeg. Verwarm de oven voor op 200 gr. Bak het uitje in een grote koekenpan in de boter of olie en voeg als ze glazig zijn de spinazieblaadjes toe. Doe er zout en peper bij. Laat dit slinken en doe het in een vergiet. Druk met de bolle kant van een pollepel zoveel mogelijk vocht uit de spinazie.
Snijd de zalm in grove stukken. Kluts de eieren samen met de boursin, slagroom, dragon en tenslotte zout en peper naar smaak.
Doe de uitgelekte spinazie in de bakvorm en leg de zalm eroverheen. Giet dan het eimengsel erover.
Zet 35 minuten in de oven, hou in de gaten of hij niet te bruin wordt van boven. Dek anders af met alufolie. Prik met sateprikker erin om te checken of het eimengsel geheel gestold is na 35 minuten, anders nog 10 minuten erbij.
Serveer warm of lauw met groene salade.
Bon appetit!
Dit recept heeft momenteel 0 afbeeldingen.
Dit recept heeft momenteel 0 reacties. Voeg je eigen reactie toe in de rechter menu.
Stel een vraag over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie
Beoordeel dit recept: Reageer op dit recept:
Voor spam preventie, voer code in:
Code:
Andere recepten in deze categorie:
Witlofgratin met kaas en salami (4 personen) Gevulde (bol) courgettes Kerrie-cashewnotentaart Kip in Calvadossaus (4 personen) Coq au vin blanc (4 personen)
Dank u, uw commentaar is toegevoegd!
U kunt dit venster sluiten en de hoofdpagina vernieuwen.