Op dit moment zijn er 102 recepten in 10 categorieën!

Laatste Recepten
U moet Flash geďnstalleerd hebben om deze header te zien!
Salade van sperziebonen, gegrilde perziken en stukjes chorizo: Datum Toegevoegd: 25 Oct 2012
In Categorie: Groenteschotels
Ingrediënten

500 gr haricots verts of sperziebonen
4 gele perziken uit blik
150 gr chorizo in reepjes
2 lenteuitjes
snufje Chilivlokken
1 theel honing
1 theel sterke mosterd (Dijon)
1 eetl (Xeres) azijn
2 eetl notenolie
3 eetl zonnebloemolie
Zout en peper

Bereidings Instructies

Haal de boontjes af, voor zover nodig, was ze en kook ze in gezouten, kokend water 8 minuten. Giet ze af.
Vermeng in een slakom de azijn, honing, mosterd, een snufje chilivlokken en voeg daarbij langzaam kloppend de notenolie en 2 eetl zonnebloemolie toe. Daarna peper. Doe de nog warme sperziebonen in deze dressing en laat afkoelen.
Snijd de halve perziken doormidden. Vermeng ze met de laatste eetlepel zonnebloemolie en gril ze 2-3 minuten in een grillpan. Let op, ze verbranden snel!
Was en pel de uitjes en snijd ze in dunne ringetjes. Doe de lauwwarme sperziebonen op de borden en garneer met de perziken, de uiringetjes en reepjes chorizo. Misschien nog een straaltje olie eroverheen als het er wat te droog uitziet? Serveer lauwwarm.

Bon appétit!

Recept Afbeeldingen - Beweeg de cursor om de afbeeldingen te scrollen als er meerdere zijn:

Dit recept heeft momenteel 0 afbeeldingen.

Reacties bezoekers (0):

Dit recept heeft momenteel 0 reacties. Voeg je eigen reactie toe in de rechter menu.

 

Recepten Links:

Stel een vraag over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie

Beoordeel dit recept:
  • Momenteel 2.04/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Beoordeling: 2.0/5 (23 stemmen uitgebracht)

Reageer op dit recept:

Voor spam preventie, voer code in: Code:

Ga naar categorie:

Andere recepten in deze categorie:

Gegrilde groenten Spruitjes met pistachenoten en sinaasappel (8 personen) Griekse linzensalade (6 personen) Gevulde courgettes (6 personen) Ratatouille (6-8 personen)

- Recept Hits - 001069

 

 


 

Dank u, uw commentaar is toegevoegd!
U kunt dit venster sluiten en de hoofdpagina vernieuwen.