Op dit moment zijn er 102 recepten in 10 categorieën!
Laatste Recepten4 biefstukken (van de haas)
100 gr Livarot
40 gr boter
50 ml crème fraîche
10 cl gevogeltefond
een paar bieslooksprietjes, fijngesneden
zout en peper
Verwarm de borden voor.
Haal de korst van de Livarot kaas af en snijd hem in kleine stukjes. Bak de biefstukken in de hete boter (naar je eigen smaak) en doe er peper en zout op. Haal ze uit de pan en pak ze in alufolie in. Blus met de fond het bakvet en schraap de aanbaksels los. Doe de stukjes kaas erbij en laat ze rustig smelten. Doe nu de crème fraîche erbij, en roer tot het een homogene saus is geworden.
Pak de biefstukken uit, leg ze op een verwarmd bord en giet de Livarotsaus erover. Garneer met wat fijngesneden bieslook.
Lekker met sla.
Bon appétit!
Dit recept heeft momenteel 0 afbeeldingen.
Dit recept heeft momenteel 0 reacties. Voeg je eigen reactie toe in de rechter menu.
Stel een vraag over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie
Beoordeel dit recept: Reageer op dit recept:
Voor spam preventie, voer code in:
Code:
Andere recepten in deze categorie:
Zalm met feta in de oven gegaard Tartiflette ( 6 personen) Spruitjes, gewokt met cranberries en gorgonzola (5 personen) Zalmtaart met spinazie Tartiflette met kabeljauw (6 personen)
Dank u, uw commentaar is toegevoegd!
U kunt dit venster sluiten en de hoofdpagina vernieuwen.