Op dit moment zijn er 102 recepten in 10 categorieën!
Laatste Recepten10 kleine appeltjes in de schil, schoongewassen en met appelboor klokhuis eruit halen
4 dl rode wijn
3 dl port
8 salieblaadjes
peper, zout
3 tenen knoflook
roomboter 150 gr
2 epoissekaasjes (te krijgen bij AH of goede kaasboer)
Verwarm de wijn en port samen en laat inkoken tot ongeveer de helft. Giet dit mengsel later om de appels heen.
Maak kruidenboter van boter, knoflook, fijngesneden salie, zout en peper.
Vul de appels met deze boter
Zet ze in een ovenschotel. Port en wijn erbij.
Gaar ze in de oven op 175 gr C, en overgiet ze een paar keer met het vocht.
Na 45 minuten zijn ze klaar, maar het is goed om na 30 minuten even te checken...
Doe elk appeltje voorzichtig - want zacht - op een bordje, vlij er wat saus naast en geeft er een puntje Epoissekaas bij. Serveer met stokbrood.
Bon appétit!
Dit recept heeft momenteel 0 reacties. Voeg je eigen reactie toe in de rechter menu.
Stel een vraag over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie
Beoordeel dit recept: Reageer op dit recept:
Voor spam preventie, voer code in:
Code:
Andere recepten in deze categorie:
Appeltje gevuld met prei en geitenkaas Tomatentaartje met geitenkaas (4 personen) Soep van gerookte champignons (4 personen) Glaasje met boursin/geroosterde paprikamengsel (4-6 personen) Normandische vissoep (bisque) 4 personen
Dank u, uw commentaar is toegevoegd!
U kunt dit venster sluiten en de hoofdpagina vernieuwen.