Op dit moment zijn er 102 recepten in 10 categorieën!
Laatste Recepten1 grote pot kastanjes
2 struikjes bleekselderij
1 uitje
3 takjes kervel, fijngehakt
25 cl slagroom
1 liter kippenbouillon
2 eetl olie
Zout en peper
Nootmuskaat
100 gr Roquefort, gekruimeld
Was de groenten en kruiden. Hak het klein. Snijd de kastanjes in kleine stukjes.
Verhit 1 eetl olie in een pan met dikke bodem en fruit daarin de gehakte ui en stukjes bleekselderij. Voeg, als de uitjes glazig zijn, de kastanjes toe en de bouillon. Laat aan de kook komen en laat 20 minuten zachtjes stoven. Voeg dan naar smaak zout, peper en nootmuskaat toe. Daarna het grootste gedeelte van de slagroom. Maal het geheel met de staafmixer fijn tot het een homogene massa is. Proef nog eens of er kruiden bij moeten. Doe de soep in soepkommen en voeg wat verkruimelde kaas toe, de kervel en evt nog een sliertje slagroom of crème fraîche.
Bon appétit!
Dit recept heeft momenteel 0 afbeeldingen.
Dit recept heeft momenteel 0 reacties. Voeg je eigen reactie toe in de rechter menu.
Stel een vraag over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie
Beoordeel dit recept: Reageer op dit recept:
Voor spam preventie, voer code in:
Code:
Andere recepten in deze categorie:
Appeltjes uit de oven (10 personen) Gazpacho (8 kleine glaasjes) Appeltje gevuld met prei en geitenkaas Normandische vissoep (bisque) 4 personen Knapperige courgetteflapjes met boursin (filodeeg) 16 stuks
Dank u, uw commentaar is toegevoegd!
U kunt dit venster sluiten en de hoofdpagina vernieuwen.