Op dit moment zijn er 102 recepten in 10 categorieën!

Laatste Recepten
U moet Flash geïnstalleerd hebben om deze header te zien!
Romige kastanjesoep: Datum Toegevoegd: 25 Oct 2012
In Categorie: Voorgerecht
Ingrediënten

1 grote pot kastanjes
2 struikjes bleekselderij
1 uitje
3 takjes kervel, fijngehakt
25 cl slagroom
1 liter kippenbouillon
2 eetl olie
Zout en peper
Nootmuskaat
100 gr Roquefort, gekruimeld

Bereidings Instructies

Was de groenten en kruiden. Hak het klein. Snijd de kastanjes in kleine stukjes.
Verhit 1 eetl olie in een pan met dikke bodem en fruit daarin de gehakte ui en stukjes bleekselderij. Voeg, als de uitjes glazig zijn, de kastanjes toe en de bouillon. Laat aan de kook komen en laat 20 minuten zachtjes stoven. Voeg dan naar smaak zout, peper en nootmuskaat toe. Daarna het grootste gedeelte van de slagroom. Maal het geheel met de staafmixer fijn tot het een homogene massa is. Proef nog eens of er kruiden bij moeten. Doe de soep in soepkommen en voeg wat verkruimelde kaas toe, de kervel en evt nog een sliertje slagroom of crème fraîche.

Bon appétit!

Recept Afbeeldingen - Beweeg de cursor om de afbeeldingen te scrollen als er meerdere zijn:

Dit recept heeft momenteel 0 afbeeldingen.

Reacties bezoekers (0):

Dit recept heeft momenteel 0 reacties. Voeg je eigen reactie toe in de rechter menu.

 

Recepten Links:

Stel een vraag over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie

Beoordeel dit recept:
  • Momenteel 1.97/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Beoordeling: 2.0/5 (35 stemmen uitgebracht)

Reageer op dit recept:

Voor spam preventie, voer code in: Code:

Ga naar categorie:

Andere recepten in deze categorie:

Appeltjes uit de oven (10 personen) Gazpacho (8 kleine glaasjes) Appeltje gevuld met prei en geitenkaas Normandische vissoep (bisque) 4 personen Knapperige courgetteflapjes met boursin (filodeeg) 16 stuks

- Recept Hits - 002400

 

 


 

Dank u, uw commentaar is toegevoegd!
U kunt dit venster sluiten en de hoofdpagina vernieuwen.