Op dit moment zijn er 102 recepten in 10 categorieën!
Laatste Recepten250 gr gele of oranje linzen
1 rode paprika
1 aardappel, geschild en in blokjes
2 stelen bleekselderij
2 grote wortelen
Stukje verse gember van 3-4 cm, geraspt en uitknijpen tot er sap uitkomt, sap toevoegen, rest weggooien.
1 teen knoflook, gepest
1 takje tijm. 3 eetl citroensap
1 ui, gesnipperd
2 eetl (zonnebloem)olie
2 bouillonblokjes
Half blikje kokosmelk
1 volle eetl currypaste (liefst rood)
Bak in de olie, de gesnipperde ui, wortel in kleine blokjes, aardappel, paprika in kleine stukjes en de bleekselderij in kleine stukjes (later staafmixer je alles glad, dus doe geen moeite voor mooie stukjes), een minuut of vijf en voeg dan de geperste knoflook toe, na een minuutje 1 liter water en de bouillonblokjes. Spoel de linzen in een zeef af en doe ze bij de bouillon. Laat dit aan de kook komen zen zet het daarna 20-30 minuten op een zacht pitje tot alles zacht is.
Voeg dan de kokosmelk en currypaste toe, verwarmen en staafmixer het geheel tot glad. Voeg dan naar smaak het citroensap en de gember toe en misschien nog wat zout?
Bon appétit!
Dit recept heeft momenteel 0 reacties. Voeg je eigen reactie toe in de rechter menu.
Stel een vraag over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie
Beoordeel dit recept: Reageer op dit recept:
Voor spam preventie, voer code in:
Code:
Andere recepten in deze categorie:
Hummus Coulommierskaas uit de oven Witlof-Waldorffsalade Croquettes aux crevettes (15 croquetjes) Boekweitpannekoekje met ei, kaas en ham (12 stuks)
Dank u, uw commentaar is toegevoegd!
U kunt dit venster sluiten en de hoofdpagina vernieuwen.