Op dit moment zijn er 102 recepten in 10 categorieën!

Laatste Recepten
U moet Flash geďnstalleerd hebben om deze header te zien!
Oranje linzensoep: Datum Toegevoegd: 17 Jul 2012
In Categorie: Lunchgerecht
Ingrediënten

250 gr gele of oranje linzen
1 rode paprika
1 aardappel, geschild en in blokjes
2 stelen bleekselderij
2 grote wortelen
Stukje verse gember van 3-4 cm, geraspt en uitknijpen tot er sap uitkomt, sap toevoegen, rest weggooien.
1 teen knoflook, gepest
1 takje tijm. 3 eetl citroensap
1 ui, gesnipperd
2 eetl (zonnebloem)olie
2 bouillonblokjes
Half blikje kokosmelk
1 volle eetl currypaste (liefst rood)

Bereidings Instructies

Bak in de olie, de gesnipperde ui, wortel in kleine blokjes, aardappel, paprika in kleine stukjes en de bleekselderij in kleine stukjes (later staafmixer je alles glad, dus doe geen moeite voor mooie stukjes), een minuut of vijf en voeg dan de geperste knoflook toe, na een minuutje 1 liter water en de bouillonblokjes. Spoel de linzen in een zeef af en doe ze bij de bouillon. Laat dit aan de kook komen zen zet het daarna 20-30 minuten op een zacht pitje tot alles zacht is.
Voeg dan de kokosmelk en currypaste toe, verwarmen en staafmixer het geheel tot glad. Voeg dan naar smaak het citroensap en de gember toe en misschien nog wat zout?
Bon appétit!

Recept Afbeeldingen - Beweeg de cursor om de afbeeldingen te scrollen als er meerdere zijn:
Oranje linzensoep
Reacties bezoekers (0):

Dit recept heeft momenteel 0 reacties. Voeg je eigen reactie toe in de rechter menu.

 

Recepten Links:

Stel een vraag over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie

Beoordeel dit recept:
  • Momenteel 1.84/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Beoordeling: 1.8/5 (32 stemmen uitgebracht)

Reageer op dit recept:

Voor spam preventie, voer code in: Code:

Ga naar categorie:

Andere recepten in deze categorie:

Hummus Coulommierskaas uit de oven Witlof-Waldorffsalade Croquettes aux crevettes (15 croquetjes) Boekweitpannekoekje met ei, kaas en ham (12 stuks)

- Recept Hits - 001613

 

 


 

Dank u, uw commentaar is toegevoegd!
U kunt dit venster sluiten en de hoofdpagina vernieuwen.