Op dit moment zijn er 102 recepten in 10 categorieën!
Laatste Recepten4 appels (gewassen en alleen ontdaan van klokhuis)
2,5 dl witte wijn ( Sauvignon Blanc)
1 laurierblad
30 gr boter
1 kleineprei, fijngesneden, gewassen
2 eetl water
200 gr geitenkaas
2 eetl crème fraîche
versgemalen zwarte peper
zout
Snijd aan de onderkant een plakje van de appels af zodat ze goed recht in de schaal kunnen staan. Verwarm de oven voor op 200 gr C. Bak in de boter de stukjes prei langzaam glazig. Voeg 2 eetlepels water toe en laat de prei 10 minuten zacht stoven. Let op dat het niet aanbrandt, anders nog beetje water erbij. Doe de prei in een mengkom met de crème fraîche, de geitenkaas en zout en peper en mix dit goed door elkaar. Vul de appels met dit mengsel en doe er een hoopje bovenop, sluit af met appelkapje.
Zet de appels in een braadslee, giet de wijn eromheen, doe het laurierblad erbij. Bak de appels ongeveer 40 minuten of tot ze gaar zijn en de bovenkant goudbruin is. Haal ze uit de oven en serveer ze warm met een toefje peterselie
Dit recept heeft momenteel 0 reacties. Voeg je eigen reactie toe in de rechter menu.
Stel een vraag over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie
Beoordeel dit recept: Reageer op dit recept:
Voor spam preventie, voer code in:
Code:
Andere recepten in deze categorie:
Normandische vissoep (bisque) 4 personen Romige kastanjesoep Soep van gerookte champignons (4 personen) Zalmbonbon met appel en bieslook (4 personen) Appeltjes uit de oven (10 personen)
Dank u, uw commentaar is toegevoegd!
U kunt dit venster sluiten en de hoofdpagina vernieuwen.