Op dit moment zijn er 102 recepten in 10 categorieën!

Laatste Recepten
U moet Flash geïnstalleerd hebben om deze header te zien!
Appeltje gevuld met prei en geitenkaas: Datum Toegevoegd: 29 Apr 2012
In Categorie: Voorgerecht
Ingrediënten

4 appels (gewassen en alleen ontdaan van klokhuis)
2,5 dl witte wijn ( Sauvignon Blanc)
1 laurierblad
30 gr boter
1 kleineprei, fijngesneden, gewassen
2 eetl water
200 gr geitenkaas
2 eetl crème fraîche
versgemalen zwarte peper
zout

Bereidings Instructies

Snijd aan de onderkant een plakje van de appels af zodat ze goed recht in de schaal kunnen staan. Verwarm de oven voor op 200 gr C. Bak in de boter de stukjes prei langzaam glazig. Voeg 2 eetlepels water toe en laat de prei 10 minuten zacht stoven. Let op dat het niet aanbrandt, anders nog beetje water erbij. Doe de prei in een mengkom met de crème fraîche, de geitenkaas en zout en peper en mix dit goed door elkaar. Vul de appels met dit mengsel en doe er een hoopje bovenop, sluit af met appelkapje.
Zet de appels in een braadslee, giet de wijn eromheen, doe het laurierblad erbij. Bak de appels ongeveer 40 minuten of tot ze gaar zijn en de bovenkant goudbruin is. Haal ze uit de oven en serveer ze warm met een toefje peterselie

Recept Afbeeldingen - Beweeg de cursor om de afbeeldingen te scrollen als er meerdere zijn:
Appeltje gevuld met prei en geitenkaas
Reacties bezoekers (0):

Dit recept heeft momenteel 0 reacties. Voeg je eigen reactie toe in de rechter menu.

 

Recepten Links:

Stel een vraag over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie

Beoordeel dit recept:
  • Momenteel 1.64/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Beoordeling: 1.6/5 (39 stemmen uitgebracht)

Reageer op dit recept:

Voor spam preventie, voer code in: Code:

Ga naar categorie:

Andere recepten in deze categorie:

Normandische vissoep (bisque) 4 personen Romige kastanjesoep Soep van gerookte champignons (4 personen) Zalmbonbon met appel en bieslook (4 personen) Appeltjes uit de oven (10 personen)

- Recept Hits - 001661

 

 


 

Dank u, uw commentaar is toegevoegd!
U kunt dit venster sluiten en de hoofdpagina vernieuwen.