Op dit moment zijn er 102 recepten in 10 categorieën!
300g Roomkaas
250g Ricottakaas
2 eieren
100g witte chocola
2 eetl suiker
1 koffiel vloeibare vanille
180g speculaas
60g boter
Verwarm de oven voor op 160°C.
Vermeng de kazen met elkaar tot een geheel.
Voeg alle ingrediënten (behalve de speculaas en de boter) toe en roer goed om.
Maal de koekjes tot een fijn mengsel en smelt de boter. Vermeng deze met de gemalen koekjes. Doe dit mengsel in een springvorm, die je ingevet hebt met wat olie.
Smelt de witte chocolade au bain marie en doe het bij het kaasmengsel. Verdeel vervolgens het kaas/chocolademengsel gelijkmatig over de bodem.
Bak hem een uur in de oven.
Laat hem afkoelen en daarna een paar uur koelen in de koelkast. Lekker om te serveren met aardbeien en slagroom.
Dit recept heeft momenteel 0 afbeeldingen.
Dit recept heeft momenteel 0 reacties. Voeg je eigen reactie toe in de rechter menu.
Stel een vraag over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie
Beoordeel dit recept: Reageer op dit recept:
Voor spam preventie, voer code in:
Code:
Andere recepten in deze categorie:
Pruimentaart Speculaastaart bananenbrood (zonder suiker, zonder vet) Red velvet roomkaas brownies (12 stuks) Tarte Tatin
Dank u, uw commentaar is toegevoegd!
U kunt dit venster sluiten en de hoofdpagina vernieuwen.