Op dit moment zijn er 102 recepten in 10 categorieën!

Laatste Recepten
U moet Flash ge´nstalleerd hebben om deze header te zien!
Zoete aardappelrelish (10 personen): Datum Toegevoegd: 27 Jul 2011
In Categorie: Vegetarische gerechten
Ingrediënten

3 grote zoete aardappels (bataten), 1 aardappel is voldoende voor 2-3 personen
4 eetl boter
2 eetl honing
2 eetl bruine suiker
Bosje lente-ui
2 tenen knoflook
1 literblik perziken op sap
Scheut balsamico
Scheut ketjap ( zoet)
5 cm verse gember, geschild
1 eetl chilivlokken

Bereidings Instructies

Aardappel schillen en in groot fritesformaat. Knoflook pellen. Gember en knoflook fijnhakken en vermengen met chilivlokken. Oven voorverwarmen op 175 gr.
Lente-ui in grove stukken snijden. Perziken laten uitlekken, sap gebruik je niet. Boter voorzichtig smelten met honing.
Ovenschaal invetten met olie en aardappelfrites erin doen. Boter-honingmengsel erover gieten. Ketjap, balsamico, suiker en gember en knoflook en chilivlokken bij elkaar doen en er ook over gieten. In oven zetten en roosteren tot krokant ( 20-30 minuten). Af en toe keren. Laatste 5 minuten perziken erdoor scheppen, zodat deze ook warm worden.
Heerlijk als bijgerecht bij de groentencurry met cashewnoten!

Recept Afbeeldingen - Beweeg de cursor om de afbeeldingen te scrollen als er meerdere zijn:

Dit recept heeft momenteel 0 afbeeldingen.

Reacties bezoekers (0):

Dit recept heeft momenteel 0 reacties. Voeg je eigen reactie toe in de rechter menu.

 

Recepten Links:

Stel een vraag over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie

Beoordeel dit recept:
  • Momenteel 2.53/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Beoordeling: 2.5/5 (34 stemmen uitgebracht)

Reageer op dit recept:

Voor spam preventie, voer code in: Code:

Ga naar categorie:

Andere recepten in deze categorie:

vegetarische gehaktballetjes (12 stuks/4 pers) Zoete aardappelkoekjes van mais met knoflooksaus (8 personen) Groentecurry met cashewnoten (10 personen) Vegetarische lasagna met ricotta (4 personen) Spinazietaartjes (6-8 stuks)

- Recept Hits - 001295

 

 


 

Dank u, uw commentaar is toegevoegd!
U kunt dit venster sluiten en de hoofdpagina vernieuwen.