Op dit moment zijn er 102 recepten in 10 categorieën!
Laatste Recepten6 bolcourgettes of 3 gewone langwerpige
Rode paprika in kleine stukjes
2 eetl olijfolie
1 rode ui, gesnipperd
1 teentje knoflook, fijngehakt
1 tomaat
Herbes de Provence
1 klein pakje Boursin
100 gr champignons, in kleine stukjes
Verse basilicum
1 ei
Peper
zout
Verwijder het kroontje en de pitjes van de tomaat. Snijd hem dan in kleine stukjes. Verwarm de oven voor op 180 graden C. Was de courgettes en snijd het kapje eraf. Schep met een kleine lepel voorzichtig het vruchtvlees eruit en snijd de helft ervan in stukjes. Snipper de ui en knoflook fijn. Verhit de olie in een pan met dikke bodem en roerbak hierin de ui en knoflook en in stukjes gesneden paprika. Voeg dan de stukjes tomaat, kruiden, champignons en stukjes courgette toe. Breng op smaak met peper en zout. Bak dit nog 1 minuut op een matig vuur. Schep het mengsel in de uitgeholde courgettes. Klopt het ei los met een garde en doe de Boursin erbij. Giet dit mengsel over de vulling. Leg ze op een ingevette bakplaat en bak ze ongeveer 30 minuten op 180 graden Celsius.
Recept Afbeeldingen - Beweeg de cursor om de afbeeldingen te scrollen als er meerdere zijn:Dit recept heeft momenteel 0 afbeeldingen.
Dit recept heeft momenteel 0 reacties. Voeg je eigen reactie toe in de rechter menu.
Stel een vraag over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie
Beoordeel dit recept: Reageer op dit recept:
Voor spam preventie, voer code in:
Code:
Andere recepten in deze categorie:
Bietenburger met feta Eendenborst met Calvadossaus (4 personen) Zalm en croûte (6 personen) Blanquette de saumon (4 personen) Lasagne van gerookte zalm, tomaat en spinazie
Dank u, uw commentaar is toegevoegd!
U kunt dit venster sluiten en de hoofdpagina vernieuwen.