Op dit moment zijn er 102 recepten in 10 categorieën!

 
U moet Flash geïnstalleerd hebben om deze header te zien!
Tomatenclafoutis: Datum Toegevoegd: 23 Jul 2011
In Categorie: Lunchgerecht
Ingrediënten

1 eetl olijfolie
250 gr kerstomaatjes
60 gr ontpitte zwarte olijven
1 theel Herbes de Provence of Italiaanse kruiden
4 eieren
3,5 dl melk
4 eetl geraspte Parmezaanse kaas
100 gr bloem
Zout en versgemalen peper

Bereidings Instructies

Verwarm de oven voor op 160 gr. Neem een ovenvaste schaal (of 4 kleinere schaaltjes) en vet deze in met olijfolie. Verdeel de (schoongewassen en droog gemaakte) kerstomaatjes en olijven over de bodem en strooi de kruiden erover.
Mix in een kom de eieren met de melk, kaas en bloem tot een beslag. Pers vervolgens het knoflook erboven uit. Voeg peper en zout naar smaak toe en roer alles nog eens goed door.
Schenk het beslag over de tomaatjes en schuif in het midden van de oven. Bak de Clafoutis een half uur tot het deeg stevig is. Serveer de Clafoutis in de ovenschotel(tjes).

Bon appetit!

Recept Afbeeldingen - Beweeg de cursor om de afbeeldingen te scrollen als er meerdere zijn:
Tomatenclafoutis
Reacties bezoekers (0):

Dit recept heeft momenteel 0 reacties. Voeg je eigen reactie toe in de rechter menu.

 

Recepten Links:

Stel een vraag over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie

Beoordeel dit recept:
  • Momenteel 2.07/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Beoordeling: 2.1/5 (29 stemmen uitgebracht)

Reageer op dit recept:

Voor spam preventie, voer code in: Code:

Ga naar categorie:

Andere recepten in deze categorie:

Witlof-Waldorffsalade Boekweitpannekoekje met ei, kaas en ham (12 stuks) Oranje linzensoep Coulommierskaas uit de oven Camemberttaart met broccoli

- Recept Hits - 004365

 

 


 

Dank u, uw commentaar is toegevoegd!
U kunt dit venster sluiten en de hoofdpagina vernieuwen.