Op dit moment zijn er 102 recepten in 10 categorieën!
1 doosje Coulommiers-kaas of Camembert ( in houten doosje)
Olijfolie
Grof zeezout
1 takje rozemarijn
Verwarm de oven voor op 180 °C. Neem de coulommierskaas uit het doosje en verwijder de plastic of papieren verpakking. Snijd de witte bovenkant er dun vanaf. Bedruppel de kaas met wat olijfolie, bestrooi met grof zeezout en versgemalen peper en verdeel de naalden van de rozemarijn erover. Zet het kaasje 20-25 min. in de hete oven tot hij goudbruin is en bubbelt. Lekker met stokbrood, grissini (Italiaanse soepstengels) of radijs. Eigenlijk een supersnelle kaasfondue voor zijn tweetjes...
Bon appetit!
Dit recept heeft momenteel 0 afbeeldingen.
Dit recept heeft momenteel 0 reacties. Voeg je eigen reactie toe in de rechter menu.
Stel een vraag over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie
Beoordeel dit recept: Reageer op dit recept:
Voor spam preventie, voer code in:
Code:
Andere recepten in deze categorie:
Tomatenclafoutis Hummus Witlof-Waldorffsalade Groentesoep met pistou Boekweitpannekoekje met ei, kaas en ham (12 stuks)
Dank u, uw commentaar is toegevoegd!
U kunt dit venster sluiten en de hoofdpagina vernieuwen.