Op dit moment zijn er 102 recepten in 10 categorieën!

 
U moet Flash geïnstalleerd hebben om deze header te zien!
Coulommierskaas uit de oven: Datum Toegevoegd: 23 Jul 2011
In Categorie: Lunchgerecht
Ingrediënten

1 doosje Coulommiers-kaas of Camembert ( in houten doosje)
Olijfolie
Grof zeezout
1 takje rozemarijn

Bereidings Instructies

Verwarm de oven voor op 180 °C. Neem de coulommierskaas uit het doosje en verwijder de plastic of papieren verpakking. Snijd de witte bovenkant er dun vanaf. Bedruppel de kaas met wat olijfolie, bestrooi met grof zeezout en versgemalen peper en verdeel de naalden van de rozemarijn erover. Zet het kaasje 20-25 min. in de hete oven tot hij goudbruin is en bubbelt. Lekker met stokbrood, grissini (Italiaanse soepstengels) of radijs. Eigenlijk een supersnelle kaasfondue voor zijn tweetjes...
Bon appetit!

Recept Afbeeldingen - Beweeg de cursor om de afbeeldingen te scrollen als er meerdere zijn:

Dit recept heeft momenteel 0 afbeeldingen.

Reacties bezoekers (0):

Dit recept heeft momenteel 0 reacties. Voeg je eigen reactie toe in de rechter menu.

 

Recepten Links:

Stel een vraag over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie

Beoordeel dit recept:
  • Momenteel 2.30/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Beoordeling: 2.3/5 (30 stemmen uitgebracht)

Reageer op dit recept:

Voor spam preventie, voer code in: Code:

Ga naar categorie:

Andere recepten in deze categorie:

Tomatenclafoutis Hummus Witlof-Waldorffsalade Groentesoep met pistou Boekweitpannekoekje met ei, kaas en ham (12 stuks)

- Recept Hits - 001524

 

 


 

Dank u, uw commentaar is toegevoegd!
U kunt dit venster sluiten en de hoofdpagina vernieuwen.