Op dit moment zijn er 102 recepten in 10 categorieën!

Laatste Recepten
U moet Flash geïnstalleerd hebben om deze header te zien!
Voorgerechtje van courgette en schapekaas: Datum Toegevoegd: 21 Jul 2011
In Categorie: Voorgerecht
Ingrediënten

1 courgette
1 kopje quinoa
150 gr zachte schapen – of geitenkaas
2 eet melk
Olijfolie, extra viergine
Zout
Peper
1 groentenbouillonblokje

Bereidings Instructies

Was de courgette en snijd hem in kleine blokjes. Los in een koekenpan het halve bouillonblokje op in 100 ml heet water en stoof de courgetteblokjes hierin beetgaar. Laat afkoelen.
Kook de quinoa in 2 kopjes water met half bouillonblokje gaar. Laat afkoelen. Doe er afgekoeld 1 eetl olie door (extra viergine)
Roer de kaas los met 1 uitgeperste teen knoflook, de melk en maak op smaak met peper en zout. Doe dit in spuitzak of garneerspuit.
Serveren:
Doe onderin een glaasje wat quinoa, daarbovenop de courgette en garneer met grote toef kaas.

Recept Afbeeldingen - Beweeg de cursor om de afbeeldingen te scrollen als er meerdere zijn:
Voorgerechtje van courgette en schapekaas
Reacties bezoekers (0):

Dit recept heeft momenteel 0 reacties. Voeg je eigen reactie toe in de rechter menu.

 

Recepten Links:

Stel een vraag over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie

Beoordeel dit recept:
  • Momenteel 2.09/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Beoordeling: 2.1/5 (32 stemmen uitgebracht)

Reageer op dit recept:

Voor spam preventie, voer code in: Code:

Ga naar categorie:

Andere recepten in deze categorie:

Artisjokken (6 personen) Romige kastanjesoep Appeltje gevuld met prei en geitenkaas Soep van gerookte champignons (4 personen) Normandische vissoep (bisque) 4 personen

- Recept Hits - 001756

 

 


 

Dank u, uw commentaar is toegevoegd!
U kunt dit venster sluiten en de hoofdpagina vernieuwen.