Op dit moment zijn er 102 recepten in 10 categorieën!
Laatste Recepten3 rode geroosterde paprika’s uit een pot (of rooster ze zelf)
60 ml olijfolie
2 tenen knoflook, gehakt
50 gr walnoten, geroosterd
1 eetl appelstroop
1 eetl citroensap
2 theel komijnpoeder
½ theel gedroogde chilivlokken
Pitabroodjes, Turks brood of stokbrood
Haal de paprika's uit de pot en laat even uitlekken. Haal zwarte roosterstukjes eraf en verwijder alle zaadjes. Doe paprika, knoflook, noten, appelstroop, citroensap, komijn, chilivlokken en 40 ml olijfolie in de keukenmachine en laat draaien tot grove puree. Breng op smaak met zout en peper. Je kunt de dip een week afgedekt bewaren in de koelkast.
Serveer Turks brood of stokbrood of plakjes komkommer bij deze dip.
Dit recept heeft momenteel 0 afbeeldingen.
Dit recept heeft momenteel 0 reacties. Voeg je eigen reactie toe in de rechter menu.
Stel een vraag over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie
Beoordeel dit recept: Reageer op dit recept:
Voor spam preventie, voer code in:
Code:
Andere recepten in deze categorie:
Wrap met avocado-eisalade (8 porties) Portobello's gevuld met mozzarella en kerstomaatjes (5 stuks) Courgettemuffins (16 stuks) Rilettes op een slanke manier
Dank u, uw commentaar is toegevoegd!
U kunt dit venster sluiten en de hoofdpagina vernieuwen.