Op dit moment zijn er 102 recepten in 10 categorieën!

Laatste Recepten
U moet Flash geļnstalleerd hebben om deze header te zien!
Muhammara: Datum Toegevoegd: 21 Jul 2011
In Categorie: Snacks en bijgerechten
Ingrediënten

3 rode geroosterde paprika’s uit een pot (of rooster ze zelf)
60 ml olijfolie
2 tenen knoflook, gehakt
50 gr walnoten, geroosterd
1 eetl appelstroop
1 eetl citroensap
2 theel komijnpoeder
½ theel gedroogde chilivlokken
Pitabroodjes, Turks brood of stokbrood

Bereidings Instructies

Haal de paprika's uit de pot en laat even uitlekken. Haal zwarte roosterstukjes eraf en verwijder alle zaadjes. Doe paprika, knoflook, noten, appelstroop, citroensap, komijn, chilivlokken en 40 ml olijfolie in de keukenmachine en laat draaien tot grove puree. Breng op smaak met zout en peper. Je kunt de dip een week afgedekt bewaren in de koelkast.
Serveer Turks brood of stokbrood of plakjes komkommer bij deze dip.

Recept Afbeeldingen - Beweeg de cursor om de afbeeldingen te scrollen als er meerdere zijn:

Dit recept heeft momenteel 0 afbeeldingen.

Reacties bezoekers (0):

Dit recept heeft momenteel 0 reacties. Voeg je eigen reactie toe in de rechter menu.

 

Recepten Links:

Stel een vraag over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie

Beoordeel dit recept:
  • Momenteel 2.15/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Beoordeling: 2.2/5 (33 stemmen uitgebracht)

Reageer op dit recept:

Voor spam preventie, voer code in: Code:

Ga naar categorie:

Andere recepten in deze categorie:

Courgettemuffins (16 stuks) Portobello's gevuld met mozzarella en kerstomaatjes (5 stuks) Wrap met avocado-eisalade (8 porties) Rilettes op een slanke manier

- Recept Hits - 001251

 

 


 

Dank u, uw commentaar is toegevoegd!
U kunt dit venster sluiten en de hoofdpagina vernieuwen.