Op dit moment zijn er 102 recepten in 10 categorieën!

Laatste Recepten
U moet Flash geïnstalleerd hebben om deze header te zien!
Tartiflette met kabeljauw (6 personen): Datum Toegevoegd: 20 Jan 2011
In Categorie: Hoofdgerecht
Ingrediënten

1,5 kg. vastkokende aardappels, als je eraan kan komen, liefst de heerlijke franse Rattes
300 gr Comtékaas, geraspt
600 gr kabeljauw in stukken van 2 cm
2 fijngesneden uien
boter
zout en peper
1 volle eetl verse tijmblaadjes (of theel. gedroogde Herbes de provence)
bekertje (2,5 dl) slagroom
1 teentje fijngesneden knoflook

Bereidings Instructies

Oven voorverwarmen op 200 gr. C
Aardappels wassen en in dunne plakjes van ongeveer een halve cm. snijden. In gezouten water 5 min. laten koken.
Boter verhitten en de ui op hoog vuur al omscheppend bakken tot het wat kleur krijgt, laat het echter niet bruin worden.
De beetgare aardappels toevoegen en alles door elkaar scheppen. De slagroom erdoor mengen.
Kruiden met tijm, peper en zout en de fijngesneden knoflook erdoor.
Schep alles in 3 laagjes in een ovenschaal. Tussen het aardappelmengsel doe je laagjes kabeljauwstukjes en 1/3 van de Comtékaas. Eindigen met kaas.
20 min. in het midden van de oven bakken. De schotel nog 10 min. terug in de oven om hem mooi te laten gratineren.

Bon appetit!



Recept Afbeeldingen - Beweeg de cursor om de afbeeldingen te scrollen als er meerdere zijn:
Tartiflette met kabeljauw (6 personen)
Reacties bezoekers (0):

Dit recept heeft momenteel 0 reacties. Voeg je eigen reactie toe in de rechter menu.

 

Recepten Links:

Stel een vraag over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie

Beoordeel dit recept:
  • Momenteel 2.23/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Beoordeling: 2.2/5 (66 stemmen uitgebracht)

Reageer op dit recept:

Voor spam preventie, voer code in: Code:

Ga naar categorie:

Andere recepten in deze categorie:

Linzencurry Zalm en croûte (6 personen) Choucroute Les Halles ( 4 personen) Lapin aux pruneaux (4 personen) Zalmtaart met spinazie

- Recept Hits - 003121

 

 


 

Dank u, uw commentaar is toegevoegd!
U kunt dit venster sluiten en de hoofdpagina vernieuwen.