Op dit moment zijn er 102 recepten in 10 categorieën!

Laatste Recepten
U moet Flash geļnstalleerd hebben om deze header te zien!
Aioli: Datum Toegevoegd: 20 Jan 2011
In Categorie: Sauzen
Ingrediënten

2 eidooiers
1 eetl citroensap
1 theel mosterd
zeezout
peper
6 grote knoflooktenen
beetje gekookt water
250 ml olijfolie
250 zonnebloemolie

Bereidings Instructies

Spoel beslagkom om met kokend heet water en laat even staan zodat hij verwarmt. Gooi het water er dan uit en droog hem goed af.
Doe de eidooiers, azijn, zout en mosterd en de geperste knoflooktenen erin en meng dit met de mixer.
Al kloppend langzaam de olie toevoegen, eerst in kleine scheutjes, later in dun straaltje. Blijf kijken of de olie wordt opgenomen en de saus bindt.
Op het moment dat de saus te dik wordt, kun je wat water toevoegen. Dan weer verder kloppen! De houdbaarheid van deze mayo in schone pot is een tot twee weken in de koelkast.
Er gaat niets boven zelfgemaakte aioli met aardappeltjes uit de oven!
Bon appetit!

Recept Afbeeldingen - Beweeg de cursor om de afbeeldingen te scrollen als er meerdere zijn:
Aioli
Reacties bezoekers (0):

Dit recept heeft momenteel 0 reacties. Voeg je eigen reactie toe in de rechter menu.

 

Recepten Links:

Stel een vraag over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie

Beoordeel dit recept:
  • Momenteel 2.11/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Beoordeling: 2.1/5 (35 stemmen uitgebracht)

Reageer op dit recept:

Voor spam preventie, voer code in: Code:

Ga naar categorie:

Andere recepten in deze categorie:

Mayonaise Rouille

- Recept Hits - 001692

 

 


 

Dank u, uw commentaar is toegevoegd!
U kunt dit venster sluiten en de hoofdpagina vernieuwen.