Op dit moment zijn er 102 recepten in 10 categorieën!

 
U moet Flash geďnstalleerd hebben om deze header te zien!
Romige wortelsoep (6-8 personen): Datum Toegevoegd: 20 Dec 2010
In Categorie: Soepen
Ingrediënten

5 eetl zonnebloemolie
2 uien gesnipperd
1 kilo wortels, in plakjes van ½ cm dik
1-1,5 l kippenbouillon
250 ml melk
1 theelepel versgeraspte gember

Bereidings Instructies

Verhit de olie in een soeppan en fruit de uien tot ze glazig zijn en gaan karamelliseren. Voeg de wortels toe en schep alles goed om. Bak nog 5 min zachtjes door en doe er dan de bouillon bij. Smoor zacht totdat de wortels gaar zijn. Voeg de melk en gember toe tot de soep weer heet is.
Pureer alles daarna met een staafmixer tot een glad geheel.

Serveertip:
Geef bij deze soep Camembert of Coulommiers gebakken in eigen spanen doosje, 20 min op 200 gr als knusse winterlunch!

Bon appétit!

Recept Afbeeldingen - Beweeg de cursor om de afbeeldingen te scrollen als er meerdere zijn:
Romige wortelsoep (6-8 personen)
Reacties bezoekers (0):

Dit recept heeft momenteel 0 reacties. Voeg je eigen reactie toe in de rechter menu.

 

Recepten Links:

Stel een vraag over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie

Beoordeel dit recept:
  • Momenteel 1.98/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Beoordeling: 2.0/5 (105 stemmen uitgebracht)

Reageer op dit recept:

Voor spam preventie, voer code in: Code:

Ga naar categorie:

Andere recepten in deze categorie:

Soupe Potiron (4-6 personen) Vissoep a  la Normande (8 personen, als maaltijdsoep 4 personen) Brandnetelsoep Uiensoep Les Halles ( 8 personen)

- Recept Hits - 005102

 

 


 

Dank u, uw commentaar is toegevoegd!
U kunt dit venster sluiten en de hoofdpagina vernieuwen.