Op dit moment zijn er 102 recepten in 10 categorieën!
5 eetl zonnebloemolie
2 uien gesnipperd
1 kilo wortels, in plakjes van ½ cm dik
1-1,5 l kippenbouillon
250 ml melk
1 theelepel versgeraspte gember
Verhit de olie in een soeppan en fruit de uien tot ze glazig zijn en gaan karamelliseren. Voeg de wortels toe en schep alles goed om. Bak nog 5 min zachtjes door en doe er dan de bouillon bij. Smoor zacht totdat de wortels gaar zijn. Voeg de melk en gember toe tot de soep weer heet is.
Pureer alles daarna met een staafmixer tot een glad geheel.
Serveertip:
Geef bij deze soep Camembert of Coulommiers gebakken in eigen spanen doosje, 20 min op 200 gr als knusse winterlunch!
Bon appétit!
Dit recept heeft momenteel 0 reacties. Voeg je eigen reactie toe in de rechter menu.
Stel een vraag over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie
Beoordeel dit recept: Reageer op dit recept:
Voor spam preventie, voer code in:
Code:
Andere recepten in deze categorie:
Soupe Potiron (4-6 personen) Vissoep a la Normande (8 personen, als maaltijdsoep 4 personen) Brandnetelsoep Uiensoep Les Halles ( 8 personen)
Dank u, uw commentaar is toegevoegd!
U kunt dit venster sluiten en de hoofdpagina vernieuwen.