Op dit moment zijn er 102 recepten in 10 categorieën!
- 1 kg aardappelen van zelfde grootte (Belle de Fontenay of Charlotte)
- 100 ml water
- 150 ml witte wijn
- 6 hardgekookte eieren
- 1 "kleine" hesp (300g) in dobbelsteentjes gesneden
- een 15-tal kleine augurkjes in schijfjes gesneden
- 250 ml mayonaise
voorbereiding:
Aardappelen schillen
eitjes koken
hesp in blokjes snijden
- Schil en was de aardappelen en laat ze gaar koken
- Als de aardappelen gaar zijn ze in dobbelsteentjes snijden. Overgiet ze vervolgens, terwijl ze nog warm zijn, met witte wijn en laat dan afkoelen.
- De "kleine" hesp en eieren in dobbelsteentjes snijden en de augurken in schijfjes.
� De klaargemaakte ingredi�nten in een mengkom met de mayonaise brengen.
� Breng op smaak met peper en zout en ze vervolgens in de koelkast.
Serveertip:
Goed gekoeld opdienen.
Dit recept heeft momenteel 0 afbeeldingen.
Dit recept heeft momenteel 0 reacties. Voeg je eigen reactie toe in de rechter menu.
Stel een vraag over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie
Beoordeel dit recept: Reageer op dit recept:
Voor spam preventie, voer code in:
Code:
Andere recepten in deze categorie:
Hummus Croquettes aux crevettes (15 croquetjes) Coulommierskaas uit de oven Tomatenclafoutis Witlof-Waldorffsalade
Dank u, uw commentaar is toegevoegd!
U kunt dit venster sluiten en de hoofdpagina vernieuwen.