Op dit moment zijn er 102 recepten in 10 categorieën!

 
U moet Flash geïnstalleerd hebben om deze header te zien!
Piemontese salade (8 personen): Datum Toegevoegd: 20 Dec 2010
In Categorie: Lunchgerecht
Ingrediënten

- 1 kg aardappelen van zelfde grootte (Belle de Fontenay of Charlotte)
- 100 ml water
- 150 ml witte wijn
- 6 hardgekookte eieren
- 1 "kleine" hesp (300g) in dobbelsteentjes gesneden
- een 15-tal kleine augurkjes in schijfjes gesneden
- 250 ml mayonaise

Bereidings Instructies

voorbereiding:
Aardappelen schillen
eitjes koken
hesp in blokjes snijden

- Schil en was de aardappelen en laat ze gaar koken
- Als de aardappelen gaar zijn ze in dobbelsteentjes snijden. Overgiet ze vervolgens, terwijl ze nog warm zijn, met witte wijn en laat dan afkoelen.
- De "kleine" hesp en eieren in dobbelsteentjes snijden en de augurken in schijfjes.
� De klaargemaakte ingredi�nten in een mengkom met de mayonaise brengen.
� Breng op smaak met peper en zout en ze vervolgens in de koelkast.

Serveertip:
Goed gekoeld opdienen.

Recept Afbeeldingen - Beweeg de cursor om de afbeeldingen te scrollen als er meerdere zijn:

Dit recept heeft momenteel 0 afbeeldingen.

Reacties bezoekers (0):

Dit recept heeft momenteel 0 reacties. Voeg je eigen reactie toe in de rechter menu.

 

Recepten Links:

Stel een vraag over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie

Beoordeel dit recept:
  • Momenteel 2.12/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Beoordeling: 2.1/5 (34 stemmen uitgebracht)

Reageer op dit recept:

Voor spam preventie, voer code in: Code:

Ga naar categorie:

Andere recepten in deze categorie:

Hummus Croquettes aux crevettes (15 croquetjes) Coulommierskaas uit de oven Tomatenclafoutis Witlof-Waldorffsalade

- Recept Hits - 003205

 

 


 

Dank u, uw commentaar is toegevoegd!
U kunt dit venster sluiten en de hoofdpagina vernieuwen.