Op dit moment zijn er 102 recepten in 10 categorieën!

Laatste Recepten
U moet Flash geďnstalleerd hebben om deze header te zien!
Moelleux au chocolat (6 personen): Datum Toegevoegd: 20 Dec 2010
In Categorie: Dessert
Ingrediënten

125 gr ongezouten boter
150 gr pure chocolade ( min 70% cacao)
flinke mespunt zout
2 eieren
2 eierdooiers
50 gr suiker
1 eetl bloem

Bereidings Instructies

Verwarm de oven voor op 230 gr C
Laat de boter met de chocolade au bain-marie smelten of in de magnetron.
Voeg het zout toe.
Klop intussen de eieren, eierdooiers en suiker met een mixer of garde tot een lichtschuimende massa.
Voeg het eimengsel aan de warme chocolade toe, klopt het snel door elkaar. Voeg dan de bloem toe en meng alles. Het moet een vrij dik beslag worden.
Het lastige bij deze cakejes is ze uit de vorm te krijgen. Papieren vormpjes werken niet/slecht. Je kunt beter kleine schaaltjes gebruiken of een muffinvorm.
Tot hier kun je de cakejes van tevoren maken. Bewaar het beslag in de koelkast. Wel weer op kamertemperatuur brengen voor je gaat bakken!

De baktijd is:
- 7 minuten voordun korstje met volledig gesmolten vulling
- 8 minuten voor iets dikkere korst met kleverige binnenkant


Bon app�tit!

Recept Afbeeldingen - Beweeg de cursor om de afbeeldingen te scrollen als er meerdere zijn:
Moelleux au chocolat (6 personen)
Reacties bezoekers (0):

Dit recept heeft momenteel 0 reacties. Voeg je eigen reactie toe in de rechter menu.

 

Recepten Links:

Stel een vraag over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie

Beoordeel dit recept:
  • Momenteel 2.53/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Beoordeling: 2.5/5 (60 stemmen uitgebracht)

Reageer op dit recept:

Voor spam preventie, voer code in: Code:

Ga naar categorie:

Andere recepten in deze categorie:

Gembermuffins (10-14 stuks) Paris Brest Rabarber anijsdessert Mont Blanc (simpel en heerlijk!) Caramelvla au beurre salé

- Recept Hits - 004265

 

 


 

Dank u, uw commentaar is toegevoegd!
U kunt dit venster sluiten en de hoofdpagina vernieuwen.