Op dit moment zijn er 102 recepten in 10 categorieën!
Nodig voor 4 personen:
Beker crème fraîche (250 ml)
8 witte schuimkoekjes (meringue), grof gekruimeld. (In plastic zak doen en zacht erop slaan)
8 eetlepels kastanjepuree met vanille
geklopte slagroom (250 ml)
cacaopoeder
Neem 4 glaasjes (dan zie de lagen het mooist) en begin met een laag van crème fraîche van ongeveer 2 cm.
Vervolgens de kastanjepuree er bovenop doen, 2 eetlepels per glas. deze twee lagen kun je voorbereiden. de laatste 2 lagen vlak voor het serveren doen. De volgende laag is van gekruimelde schuimkoekjes en eindigen met een flinke toef slagroom en wat cacaopoeder.
Dit toetje is zo verrukkelijk omdat het 4 zachte smaken combineert: de zachtheid van de room, het zalvig zoete van de kastanjepuree, het knapperige van de koekjes en het zachte zoet van de slagroom. (een feestelijke aanrader en super eenvoudig te maken)
Bon appétit!
Dit recept heeft momenteel 0 afbeeldingen.
Dit recept heeft momenteel 0 reacties. Voeg je eigen reactie toe in de rechter menu.
Stel een vraag over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie
Beoordeel dit recept: Reageer op dit recept:
Voor spam preventie, voer code in:
Code:
Andere recepten in deze categorie:
Crèpe Suzette Supreme au Moka (6-8 personen) Gembermuffins (10-14 stuks) Panna cotta met rood fruit (4 personen) Moelleux au chocolat (6 personen)
Dank u, uw commentaar is toegevoegd!
U kunt dit venster sluiten en de hoofdpagina vernieuwen.