Op dit moment zijn er 102 recepten in 10 categorieën!
Nodig voor 4 personen:
2 stronkjes witlof
2 appels
hand walnoten (geroosterd)
150 gram fricandeau (2 dikke plakken)
saus: mayonaise (2 flinke eetl), 2 eetl griekse yoghurt of kwark, peper, zout, flinke scheut gembersiroop, eetlepel kerrie, scheut smoked barbecuesaus.
Maak de saus in een grote schaal en proef! Die smaak moet intens zijn, want er gaat nog heel veel doorheen! Doe daar vervolgens op het laatste moment de appel in kleine stukjes doorheen (wassen, niet schillen), 3/4 van de geroosterde en gehakte walnoten, de witlof (zonder hart) in reepjes en het vlees in blokjes. Garneer met de overgebleven walnoten. Serveer meteen, bon appétit!
(vermoedelijk ook nog veel lekkerder te maken met bleekselderij en mandarijntjes)
Dit recept heeft momenteel 0 afbeeldingen.
Dit recept heeft momenteel 0 reacties. Voeg je eigen reactie toe in de rechter menu.
Stel een vraag over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie
Beoordeel dit recept: Reageer op dit recept:
Voor spam preventie, voer code in:
Code:
Andere recepten in deze categorie:
Hummus Tomatenclafoutis Coulommierskaas uit de oven Camemberttaart met broccoli Oranje linzensoep
Dank u, uw commentaar is toegevoegd!
U kunt dit venster sluiten en de hoofdpagina vernieuwen.