Op dit moment zijn er 102 recepten in 10 categorieën!

Laatste Recepten
U moet Flash ge´nstalleerd hebben om deze header te zien!
Witlof-Waldorffsalade: Datum Toegevoegd: 23 May 2017
In Categorie: Lunchgerecht
Ingrediënten

Nodig voor 4 personen:
2 stronkjes witlof
2 appels
hand walnoten (geroosterd)
150 gram fricandeau (2 dikke plakken)
saus: mayonaise (2 flinke eetl), 2 eetl griekse yoghurt of kwark, peper, zout, flinke scheut gembersiroop, eetlepel kerrie, scheut smoked barbecuesaus.

Bereidings Instructies

Maak de saus in een grote schaal en proef! Die smaak moet intens zijn, want er gaat nog heel veel doorheen! Doe daar vervolgens op het laatste moment de appel in kleine stukjes doorheen (wassen, niet schillen), 3/4 van de geroosterde en gehakte walnoten, de witlof (zonder hart) in reepjes en het vlees in blokjes. Garneer met de overgebleven walnoten. Serveer meteen, bon app├ętit!
(vermoedelijk ook nog veel lekkerder te maken met bleekselderij en mandarijntjes)

Recept Afbeeldingen - Beweeg de cursor om de afbeeldingen te scrollen als er meerdere zijn:

Dit recept heeft momenteel 0 afbeeldingen.

Reacties bezoekers (0):

Dit recept heeft momenteel 0 reacties. Voeg je eigen reactie toe in de rechter menu.

 

Recepten Links:

Stel een vraag over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie

Beoordeel dit recept:
  • Momenteel 2.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Beoordeling: 2.3/5 (4 stemmen uitgebracht)

Reageer op dit recept:

Voor spam preventie, voer code in: Code:

Ga naar categorie:

Andere recepten in deze categorie:

Boekweitpannekoekje met ei, kaas en ham (12 stuks) Hummus Camemberttaart met broccoli Groentesoep met pistou Tomatenclafoutis

- Recept Hits - 000081

 

 


 

Dank u, uw commentaar is toegevoegd!
U kunt dit venster sluiten en de hoofdpagina vernieuwen.