Op dit moment zijn er 102 recepten in 10 categorieën!
5 dl slagroom (of voor een wat magerder versie: half room, half melk)
2 blaadjes witte gelatine (of voor vegetarische versie: agar-agar)
50 gr suiker
1 pakje vanillesuiker
half bakje bosvruchten (of kopje ontdooide vruchten uit de diepvries)
60 gr poedersuiker
Week de vanilleblaadjes in ruim kous water in een bakje, ongeveer 10 minuten.
Schenk de slagroom in een steelpan en breng deze tegen de kook aan, dus nét niet.
Doe de suiker en vanillesuiker erbij en roer tot dat dit is opgelost, haal van het vuur af.
Doe nu de twee uitgeknepen gelatineblaadjes bij het roommengsel en roer goed door.
Verdeel het roommengsel over 4 glaasjes (het mooist, want dan kun je de laagjes zien) of bakjes.
Zet minimaal 4 uur afgedekt in de koelkast.
Fruitlaagje: los de poedersuiker op in 2-3 eetlepels water, op zacht vuur en voeg dan het fruit toe. Laat dit zacht tot een lichte compote inkoken. Zet weg en laat het afkoelen.
Schep het voor het serveren op de panna cotta.
Dit recept heeft momenteel 0 reacties. Voeg je eigen reactie toe in de rechter menu.
Stel een vraag over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie
Beoordeel dit recept: Reageer op dit recept:
Voor spam preventie, voer code in:
Code:
Andere recepten in deze categorie:
Appelflan Mont Blanc (simpel en heerlijk!) Rabarber/gembercrumble (6 personen) Crèpe Suzette Nougat ijs
Dank u, uw commentaar is toegevoegd!
U kunt dit venster sluiten en de hoofdpagina vernieuwen.