Op dit moment zijn er 102 recepten in 10 categorieën!
Half handje verse basilicumblaadjes
2 teentjes knoflook
1 kop kerstomaatjes, gewassen en gehalveerd
Eetlepel peterselie, gehakt
5 portobello's, schoongeveegd
Balsamico glaze
2 eetlepels roomboter
1 kop mozzarellastukjes of bolletjes
Verwarm de oven op 190 graden. Verwarm de boter in een pannetje op een zacht vuur, doe de geperste knoflook en de peterselie erbij totdat de knoflookgeur goed ruikbaar is. Haal van het vuur af. Borstel de portobello's schoon (indien nodig) en kwast de onderkant van de bodems in met de knoflookboter en zet ze met hun beboterde onderkant op een bakplaat. Vul de portobello's met stukjes mozzarella en kerstomaatjes en zet ze in de oven totdat de kaas gesmolten is en een goudgele kleur heeft, ongeveer 8 minuten.
Haal ze uit de oven, besprenkel ze met de balsamicoglaze en wat fijngesneden basilicumblaadjes. Serveer direct.
Bon appétit!
Dit recept heeft momenteel 0 reacties. Voeg je eigen reactie toe in de rechter menu.
Stel een vraag over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie
Beoordeel dit recept: Reageer op dit recept:
Voor spam preventie, voer code in:
Code:
Andere recepten in deze categorie:
Muhammara Courgettemuffins (16 stuks) Rilettes op een slanke manier Wrap met avocado-eisalade (8 porties)
Dank u, uw commentaar is toegevoegd!
U kunt dit venster sluiten en de hoofdpagina vernieuwen.