Op dit moment zijn er 102 recepten in 10 categorieën!
1 eidooier
2 eieren
100 gram meel
30 gr cacaopoeder, ongezoet
1 eetlepel rode voedingskleurstof
Snuf zout
150 gram kokosbloesemsuiker of gewone suiker
1 theelepel vanille-essence
½ eetlepel azijn, wit
50 gram boter, ongezoet (gesmolten) en wat boter om bakblik in te vetten
2 pakjes roomkaas op kamertemperatuur (samen 300 gram)
3 eetlepels suiker
Theelepel vanille-essence
Verwarm de oven voor op 180 gr C. Boter een vierkante brownievorm in 20 x 20 cm.
Doe in een beslagkom de 50 gram zacht gesmolten boter met de 150 gr suiker, cacaopoeder, vanille-essence, rode kleurstof en mix dit. Doe er vervolgens de azijn bij. Sla in een andere kom de twee eieren los en doe dit bij het andere mengsel. Vouw nu het meel voorzichtig door het mengsel en doe het in de bakvorm.
Topping:
Mix de roomkaas met de suiker (3 eetlepels) , vanille-essence en de eidooier met een elektrische mixer (op langzame stand) door elkaar totdat het goed vermengd is.
Spreid deze topping over het andere deeg en haal met een vork deze topping een paar keer door het deeg heen (swirl).
Bak het mengsel 30 minuten in de oven en laat ze helemaal afkoelen voordat je ze serveert! Snij ze in stukken.
Brownies smaken de volgende dag nog beter, dus je kunt ze heel goed van tevoren maken! Dek ze wel goed af, zodat ze niet uitdrogen.
Bon appétit!
Dit recept heeft momenteel 0 reacties. Voeg je eigen reactie toe in de rechter menu.
Stel een vraag over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie
Beoordeel dit recept: Reageer op dit recept:
Voor spam preventie, voer code in:
Code:
Andere recepten in deze categorie:
cheesecake met speculaasbodem bananenbrood (zonder suiker, zonder vet) Tarte Tatin Pruimentaart Speculaastaart
Dank u, uw commentaar is toegevoegd!
U kunt dit venster sluiten en de hoofdpagina vernieuwen.