Op dit moment zijn er 102 recepten in 10 categorieën!

Laatste Recepten
U moet Flash ge´nstalleerd hebben om deze header te zien!
Knapperige courgetteflapjes met boursin (filodeeg) 16 stuks: Datum Toegevoegd: 21 Feb 2016
In Categorie: Voorgerecht
Ingrediënten

10 velletjes filodeeg
3 volle eetlepels Boursin (ail et fines herbes)
2 kleine courgettes (geraspt), max 15 cm (anders 1/2 normale)
1 sjalotje of lente-uitje, gesnipperd
Zout en versgemalen peper
Enkele blaadjes basilicum, fijngehakt
1 eigeel, losgeklopt

Bereidings Instructies

Verwarm de oven voor op 190 graden C. Was de courgetjes en rasp ze. Doe een straaltje olie in een koekenpan en bak het uitje en het courgettemengsel 5 minuutjes. Doe de Boursin erbij, peper en zout naar smaak, de basilicumblaadjes en laat het afkoelen in een schaal.
Halveer de ronde filodeegblaadjes en doe op elk een schepje courgettemengsel en rol het vast en gesloten op, met de naad naar onderen.
Leg ze op een bakplaat en kwast de bovenkant in met een eigeel. Bak ze 15 minuten (hou de kleur in de gaten) in de oven. Direct serveren.
(ook lekker en handzaam als borrelhapje)
Bon app├ętit!

Recept Afbeeldingen - Beweeg de cursor om de afbeeldingen te scrollen als er meerdere zijn:
Knapperige courgetteflapjes met boursin (filodeeg) 16 stuks
Reacties bezoekers (0):

Dit recept heeft momenteel 0 reacties. Voeg je eigen reactie toe in de rechter menu.

 

Recepten Links:

Stel een vraag over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie

Beoordeel dit recept:
  • Momenteel 2.36/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Beoordeling: 2.4/5 (22 stemmen uitgebracht)

Reageer op dit recept:

Voor spam preventie, voer code in: Code:

Ga naar categorie:

Andere recepten in deze categorie:

Terrine van groenten en mozzarella Soep van gerookte champignons (4 personen) Glaasje met boursin/geroosterde paprikamengsel (4-6 personen) Romige kastanjesoep Voorgerechtje van courgette en schapekaas

- Recept Hits - 000952

 

 


 

Dank u, uw commentaar is toegevoegd!
U kunt dit venster sluiten en de hoofdpagina vernieuwen.