Op dit moment zijn er 102 recepten in 10 categorieën!

Laatste Recepten
U moet Flash ge´nstalleerd hebben om deze header te zien!
Pruimentaart: Datum Toegevoegd: 25 Aug 2014
In Categorie: Patisserie
Ingrediënten

10-12 pruimen (of nectarines), gewassen, halveerd en ontpit en in kwarten gesneden
1,5 zakje frangipane (amandelmeelmengsel) aangemaakt met 10 eetlepels water
handje amandelen, gehakt
schep suiker
rol blader - of zandtaartdeeg.

Bereidings Instructies

Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet de bakvorm in met boter en bekleed hem met deeg. Prik wat gaatjes in de bodem. Bak hem met een noodvulling van bonen, rijst of keramieken steentjes 10 minuten voor. Doe de vulling van frangipane in de vorm en verdeel de pruimen erover. Druk ze er lichtjes in. Verdeel de amandelsnippers en tenslotte de suiker eroverheen en bak in 20 tot 30 minuten af.

Recept Afbeeldingen - Beweeg de cursor om de afbeeldingen te scrollen als er meerdere zijn:

Dit recept heeft momenteel 0 afbeeldingen.

Reacties bezoekers (0):

Dit recept heeft momenteel 0 reacties. Voeg je eigen reactie toe in de rechter menu.

 

Recepten Links:

Stel een vraag over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie

Beoordeel dit recept:
  • Momenteel 2.38/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Beoordeling: 2.4/5 (29 stemmen uitgebracht)

Reageer op dit recept:

Voor spam preventie, voer code in: Code:

Ga naar categorie:

Andere recepten in deze categorie:

Speculaastaart cheesecake met speculaasbodem bananenbrood (zonder suiker, zonder vet) Red velvet roomkaas brownies (12 stuks) Tarte Tatin

- Recept Hits - 001244

 

 


 

Dank u, uw commentaar is toegevoegd!
U kunt dit venster sluiten en de hoofdpagina vernieuwen.