Op dit moment zijn er 102 recepten in 10 categorieën!

Laatste Recepten
U moet Flash genstalleerd hebben om deze header te zien!
Caramelvla au beurre salé: Datum Toegevoegd: 9 Jul 2014
In Categorie: Dessert
Ingrediënten

20 cl melk
20 cl slagroom
1 pak crème caramel au beurre salé van Alsa (voor 2 x 4 bakjes crème caramel)

Bereidings Instructies

Verwarm de melk en de slagroom tot kokend en haal de pan direct van het vuur. Klop het zakje poeder er met een garde stevig doorheen en giet de crème in 4 bakjes. Laat ze 10 minuten afkoelen en daarna minimaal 1,5 uur in koelkast zetten tot gebruik. eventueel garneren met toef slagroom en koffieboontje.
Bon appétit!

Recept Afbeeldingen - Beweeg de cursor om de afbeeldingen te scrollen als er meerdere zijn:

Dit recept heeft momenteel 0 afbeeldingen.

Reacties bezoekers (0):

Dit recept heeft momenteel 0 reacties. Voeg je eigen reactie toe in de rechter menu.

 

Recepten Links:

Stel een vraag over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie

Beoordeel dit recept:
  • Momenteel 2.53/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Beoordeling: 2.5/5 (30 stemmen uitgebracht)

Reageer op dit recept:

Voor spam preventie, voer code in: Code:

Ga naar categorie:

Andere recepten in deze categorie:

Appelflan Mont Blanc (simpel en heerlijk!) Supreme au Moka (6-8 personen) Crèpe Suzette Paris Brest

- Recept Hits - 001189

 

 


 

Dank u, uw commentaar is toegevoegd!
U kunt dit venster sluiten en de hoofdpagina vernieuwen.