Op dit moment zijn er 102 recepten in 10 categorieën!
Laatste Recepten20 cl melk
20 cl slagroom
1 pak crème caramel au beurre salé van Alsa (voor 2 x 4 bakjes crème caramel)
Verwarm de melk en de slagroom tot kokend en haal de pan direct van het vuur. Klop het zakje poeder er met een garde stevig doorheen en giet de crème in 4 bakjes. Laat ze 10 minuten afkoelen en daarna minimaal 1,5 uur in koelkast zetten tot gebruik. eventueel garneren met toef slagroom en koffieboontje.
Bon appétit!
Dit recept heeft momenteel 0 afbeeldingen.
Dit recept heeft momenteel 0 reacties. Voeg je eigen reactie toe in de rechter menu.
Stel een vraag over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie
Beoordeel dit recept: Reageer op dit recept:
Voor spam preventie, voer code in:
Code:
Andere recepten in deze categorie:
Panna cotta met rood fruit (4 personen) Supreme au Moka (6-8 personen) Rabarber/gembercrumble (6 personen) Gembermuffins (10-14 stuks) Charlotte Russe met grapefruits
Dank u, uw commentaar is toegevoegd!
U kunt dit venster sluiten en de hoofdpagina vernieuwen.