Op dit moment zijn er 102 recepten in 10 categorieën!
Rol deeg voor hartige taart
4 eieren en scheutje slagroom, peper en zout
200 gr rauwe cashewnoten
1 eetlepel kerrie
3 grottin geitenkaasjes (klein rond), maar elke geitenkaas is lekker in deze taart, in grote stukken.
flinke knijp honing
2 pakketjes bosuitjes
250 gr oesterzwammen (of champignons)
kerrie
3 eetlepels zonnebloemolie
zout en peper
Vet de taartvorm in en bekleed hem met het deeg. Verwarm de oven op 180 graden.
Maak de bosuien schoon en hak in grove stukken. Doe hetzelfde met de oesterzwammen (afborstelen indien nodig) en in grove stukken snijden.
Maak de olie in een koekenpan warm en doe er de cashewnoten met de kerrie en een snuf zout in. Bak op rustig vuur goudbruin ( ten hoogste 5 min), laat dit vervolgens uitlekken in een zeef. De noten zijn dan zacht maar worden bij afkoelen knapperig. Gebruik deze uitgelekte kerrieolie opnieuw om de bosui en de oesterzwam zacht in te bakken. Voeg ook peper en zout en nog wat kerrie toe. Laat dit iets afkoelen voor je het in de bakvorm doet. Leg er de cashewnoten overheen en de stukken geitenkaas ertussen. Kluts de eieren met wat peper en zout en giet dit over het groentemengsel. Tot slot een straaltje honing erover, m.n. over de geitenkaas-stukken. Bak ten hoogste een half uur in oven. Serveer deze taart met een groene salade... Bon appétit!
Dit recept heeft momenteel 0 afbeeldingen.
Dit recept heeft momenteel 0 reacties. Voeg je eigen reactie toe in de rechter menu.
Stel een vraag over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie
Beoordeel dit recept: Reageer op dit recept:
Voor spam preventie, voer code in:
Code:
Andere recepten in deze categorie:
Groenten Tartiflette Tartiflette ( 6 personen) Eendenborst met Calvadossaus (4 personen) Zalmtaart met spinazie Zalm met feta in de oven gegaard
Dank u, uw commentaar is toegevoegd!
U kunt dit venster sluiten en de hoofdpagina vernieuwen.