Gazpacho (8 kleine glaasjes): Datum Toegevoegd: 24 Aug 2013 Ingrediënten:

500 gr tomaten, ontveld, in stukken en van zaadjes ontdaan
1 groene papariuka en grote stukken
1 komkommer, geschild, zaadjes eruit, in stukken
500 ml tomatensap
1 ui, gepeld en in stukken
zout en peper
2 tenen knoflook, gehakt
1 witte boterham zonder korst, in stukken
2 eetl olijfolie
1 eetl rode wijnazijn
2 eetl tomatenpuree

Bereidings Instructies:

Doe alle ingredienten in een blender en maal tot zeer fijn. Proef of hij nog verder op smaak gebracht dient te worden. Houd er rekening mee dat de smaken nog verder op elkaar inwerken. Zet een paar uur in koelkast om hem echt koud te kunnen serveren. Serveer hem in kleine glaasjes (teveel is niet lekker) met eventueel een samosa (hartig bladerdeegflapje) of stokbroodje met pesto.
Bon appetit!

Recept van: Recepten van La Sauvagere. © 2024
http://www.lasauvagere.nl/recepten/: