Mont Blanc (simpel en heerlijk!): Datum Toegevoegd: 23 May 2017 Ingrediënten:

Nodig voor 4 personen:
Beker crème fraîche (250 ml)
8 witte schuimkoekjes (meringue), grof gekruimeld. (In plastic zak doen en zacht erop slaan)
8 eetlepels kastanjepuree met vanille
geklopte slagroom (250 ml)
cacaopoeder

Bereidings Instructies:

Neem 4 glaasjes (dan zie de lagen het mooist) en begin met een laag van crème fraîche van ongeveer 2 cm.
Vervolgens de kastanjepuree er bovenop doen, 2 eetlepels per glas. deze twee lagen kun je voorbereiden. de laatste 2 lagen vlak voor het serveren doen. De volgende laag is van gekruimelde schuimkoekjes en eindigen met een flinke toef slagroom en wat cacaopoeder.
Dit toetje is zo verrukkelijk omdat het 4 zachte smaken combineert: de zachtheid van de room, het zalvig zoete van de kastanjepuree, het knapperige van de koekjes en het zachte zoet van de slagroom. (een feestelijke aanrader en super eenvoudig te maken)
Bon appétit!

Recept van: Recepten van La Sauvagere. © 2021
http://www.lasauvagere.nl/recepten/: